Spring naar de inhoud
Home » Bedwantsen Bestrijden

Bedwantsen Bestrijden

Bed Bugs – Bedwantsen Bestrijden – Bedwants Verdelger

Bedwantsen bestrijden vraagt om een professionele behandeling, want door de jaren heen zijn bedwantsen of bed bugs resistent geworden tegen heel wat producten die in de handel verkrijgbaar zijn. Bestrijding van bedwantsen laat je dus best over aan een specialist. Hoewel bedwantsen oorspronkelijk uit Azië komen, reizen ze steeds vaker mee in ons bagage. In steden waar veel toeristen komen zoals Brugge en Antwerpen hebben ze er dus veel mee te kampen. Rattaplan heeft vestigingen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. En kan dus altijd een lokale verdelger sturen in uw regio om een gepaste oplossing te bieden en de bedwantsen te bestrijden.

Bedwantsen Beet – Bed Bugs Vermijden – Preventie

Bedwantsen bestrijden, bed bugs zijn alleen maar op zoek naar bloed en voeden zich terwijl u slaapt. Op die manier brengen ze mogelijk parasieten en ziektekiemen over op de mensen. Ze nestelen zich tussen naden en kieren, in stoffen zoals matrassen en zetels bij een gemiddelde huiselijke vochtigheidsgraad. De voortplanting van deze insecten blijft gegarandeerd met een eierworp tussen de 5 à 12 stuks per dag. Een jonge bedwants moet elke dag eten en zal dus ook iedere nacht voor overlast zorgen. Doe daarom beroep op een professionele verdelger om een plaag van bedwantsen te bestrijden.

Slapeloze Nachten – Bedwantsen Vinden Bestrijding Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden, de beten van bed bugs staan altijd gegroepeerd en veroorzaken rode plekken die verschrikkelijk jeuken. Sommige mensen hebben er een allergische reactie op en dan kunnen er grote bulten ontstaan die nog meer jeuk veroorzaken. Bestrijding van bedwantsen gebeurt met respect voor het milieu en de veiligheid van kinderen en huisdieren. Rattaplan is gespecialiseerd is de bestrijding van alle ongedierte die voor overlast zorgen. En kan indien nodig altijd binnen de 24 uur ter plaatse zijn met een lokale verdelger om de bedwantsen te bestrijden.

Bedwantsen
Bed-Bugs in alle stadia

-Bedwantsen vervellen 5 keer in hun leven en leggen 5 à 12 eitjes per dag.

-Op 1 jaar legt de bedwants gemiddeld 300 eitjes.

-Volwassen bed bugs of bedwantsen kunnen 1 jaar leven zonder zich te voeden.

Welke sporen kan je zien

-Kleine zwarte bloedvlekken aan de lakens en in de hoeken van het bed.

-Dit zijn hun uitwerpselen die bloed bevatten.

Waar kan je sporen van bedwantsen of bed-bugs vinden

-Bed, kasten, tussen naden en kieren, textiel en tapijten, matras, zetels en gordijnen.

-Dicht bij het hoofd waar je slaapt en tussen muur en stopcontact.

-Reageren op CO2-uitstoot en lichaamswarmte.

-Bijtwonden op je lichaam.

Tips en Advies om een bedwantsen bestrijden te voorkomen

-Op reis of in een hotel goed kijken in de naden van je matras.

-Dit zijn de meest voorkomen plaatsen waar bedwantsen zich schuil houden.

-Alle kleren wassen na in contact te komen op 60 graden of vervriezen voor 4 dagen.

-Alles dubbel checken zowel thuis als op andere plaatsen waar je komt.

-Melden in geval u deze vind op hotel.

Zelf bedwantsen bestrijden met azijn, alcohol of stoom

Bedwantsen bestrijden, de meeste mensen gaan altijd eerst zelf aan de slag om de bed bugs te verdelgen. Volledig mee eens want voor ik in deze branche zat deed ik net hetzelfde. In tegenstelling tot ratten en muizen heb ik zelf gelukkig nooit te maken gekregen met bedwantsen. U kan ze het best zelf bestrijden met stoom maar doe dit dan heel grondig. Azijn en alcohol zullen ze hoogstens wat verjagen maar dan zijn ze nog niet weg met alle gevolgen van dien. Als u met een plaag zit kan u best beroep doen op een bedwantsen verdelger om er zeker van te zijn dat het volledig opgelost is. Rattaplan geeft altijd een maand garantie na de laatste interventie en moet nadien niet meer terug komen om bedwantsen te bestrijden.

Indien u Bedwantsen in huis heeft mag u in geen geval het meubilair zoals bed of zetel door het huis naar buiten dragen ! Dit voorkomt een manifestatie in de volledige woning met alle gevolgen van dien.

Bedwantsen bestrijden, Rattaplan biedt duurzame oplossingen voor de bestrijding van bedwantsen en andere insecten. Heeft u last van ander ongedierte  zoals duiven overlast of een mierenplaag, houtworm of huiszwam ? We plaatsen vogelpinnen of een vogelwering rond zonnepanelen. Of heeft u een project aangaande ontruimen van woningen, extreme schoonmaak en zelf schoonmaak na een onverwacht overlijden. We halen we de inboedel leeg en desinfecteren de volledige woning. En voeren eventueel nog kleine klusjes uit zodat de woning terug verkoop of verhuur klaar is. Voor de horeca en hotelsector bieden wij totaalpakketten conform Haccp aan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij direct bedwantsen bestrijden.

Hoe gaan wij te werk,

Bij Rattaplan begrijpen we dat elke situatie uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak. Ons team is volledig getraind en beschikt over de nieuwste technieken en apparatuur om deze plaag van bedwantsen effectief te bestrijden. Ons proces omvat:

1. Inspectie: Ons team voert een grondige inspectie uit om de omvang van de besmetting vast te stellen en mogelijke schuilplaatsen te identificeren.

2. Bestrijdingsplan: Op basis van de inspectieresultaten stellen we een gepersonaliseerd bestrijdingsplan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

3. Uitvoering: We passen veilige en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden toe om bedwantsen in alle ontwikkelingsstadia aan te pakken.

4. Preventieadvies: Om toekomstige besmettingen te voorkomen, geven we jou advies over preventieve maatregelen die je kunt nemen.

Vragen? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Bel Nu