Desinfectie

ONTSMETTEN | DESINFECTEREN | CRIME SCENE CLEANING

Rattaplan Pest Control BV beschikt ondertussen over de nodige kennis en producten om woningen, kantoren en publieke gebouwen te ontsmetten of desinfecteren en dus vrij te maken van bacteriën en virussen zoals COVID-19.

U kan uw zaak, klanten en uw medewerkers extra beschermen tegen onnodige risicos door een regelmatige desinfectie te laten uitvoeren door Rattaplan Pest Control BV. Wij gaan verder dan wat een schoonmaakbedrijf te bieden heeft.

Desinfecteren
Desinfecteren laadruim

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om gespecialiseerde schoonmaak !

Wat is reinigen?

Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, kalk of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

Wat is desinfecteren?

Desinfecteren is het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen, zoals bacteriën en virussen. Door de micro-organismen te bestrijden, kunnen ze zich niet verder verspreiden. Desinfecteren dient te gebeuren direct na het reinigen van het oppervlak. Deze reinigingsmiddelen moeten 99,9999% van de besmettelijke bacteriën, virussen en schimmels binnen een periode van 5-10 minuten doden. Het word aanbevolen om vaak aangeraakte oppervlakken dagelijks te desinfecteren.

De producten waarmee we werken doden gegarandeerd de aanwezige bacteriën en virussen in de lucht en op oppervlaktes, maar zijn totaal onschadelijk voor mens en milieu. Dat wil zeggen dat medewerkers en klanten zich zonder gevaar al minder dan 1 uur na ons behandeling in het gebouw kunnen begeven.

-REINIGEN NA OVERLIJDEN

-CRIME SCENE CLEANING

-ONTSMETTEN VAN KRAAK EN DRUGSPANDEN

-WONINGONTRUIMING

-DESINFECTEREN VAN BEDRIJFSRUIMTES EN KANTOREN

COVID-19 treft ons allemaal en in het bijzonder de horeca-sector. Wees daarom goed voorbereid en onderneem alvast de nodige stappen, zo kan u met een gerust hart uw klanten en medewerkers opnieuw ontvangen. Aarzel niet om contact op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte te maken.