Desinfectie

ONTRUIMEN | DESINFECTEREN | CRIME SCENE CLEANING

Rattaplan Pest Control beschikt over de nodige kennis en ervaring om woningen en bedrijfsruimtes te ontruimen en reinigen zodat het pand terug verkoop of verhuur klaar kan afgeleverd worden.

Na de ontruiming en reinigingswerken voeren nog kleine klusjes uit voor oplevering, we recycleren het afval en voeren alles correct af. Een service van A tot Z want wij gaan verder dan wat een schoonmaakbedrijf te bieden heeft.

Desinfecteren
Desinfecteren laadruim

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om gespecialiseerde schoonmaak !

-REINIGEN NA OVERLIJDEN

Niets is zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen laat staan te reinigen. Nadat jullie alle persoonlijke spullen verwijderd hebben komen wij langs voor een grondige poetsbeurt. We ontruimen alles en voeren eventueel kleine klusjes uit zodat de woning terug fris kan opgeleverd worden.

-WONINGONTRUIMING

Het gebeurt soms dat huurders het zo bont maken dat de woning zo goed als onbewoonbaar word, ze worden door een rechtelijk bevel uit de woning gezet en u blijft met de gebakken peren zitten. Ook studenten kunnen wel wat achterlaten in het gebouw, wij maken alles terug klaar voor de nieuwe lichting.

-ONTSMETTEN VAN KRAAK EN DRUGSPANDEN

Soms hebben huurders andere doeleinden met de garage, opslagruimte, woning of bedrijfsruimte die ze voorop gesteld hebben. Het pand word ingericht als drugslabo of cannabisplantage. Je zal er maar mee zitten want ze verdwijnen vaak met de noorderzon of na vaststelling van de politie en ontruiming civiele bescherming is het altijd een ravage. Wij ontmantelen, desinfecteren en recycleren alle afval, voeren reparaties uit zodat het pand terug verkoop of verhuur klaar is.

OPRUIMEN VAN ZOLDERS, KELDER, TUINHUIS OF GARAGE

Het gebeurt vaak dat na verloop van de jaren de spullen in de kelder of zolder beginnen uit te puilen. U bent zelf niet meer fysiek in staat om alles weg te doen. Wij voeren dan alles af en we bekijken hoe we de ruimte terug functioneel kunnen inrichten.

-DESINFECTEREN VAN BEDRIJFSRUIMTES EN KANTOREN

Heeft u vragen of een project ? Aarzel dan niet op contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen.

Call Now Button