Spring naar de inhoud
Home » Duiven Overlast

Duiven Overlast

Duiven Overlast – Kauwen Verjagen – Vogelwering op Maat

Duiven overlast, kauwen, meeuwen en duiven verjagen is een grote klus, Vogelpinnen plaatsen is niet altijd de oplossing want ze kunnen voor overlast op het balkon en zonnepanelen zorgen. Ze gaan op zoek naar een plaats om hun nest te maken en speuren de omgeving af naar voedsel. Zo vindt je ze terug op daken, vensterbanken, dakgoten en onder zonnepanelen tot in de schoorsteen. We plaatsen vogelpinnen en bieden voor elk gebouw en situatie een oplossing. Duiven en kauwen zorgen in de steden zoals Antwerpen en Gent voor problemen terwijl meeuwen aan de kust voor problemen zorgen. Rattaplan heeft vestigingen in Oost-Vlaanderen in Antwerpen en West-Vlaanderen. We kunnen altijd een lokale verdelger inzetten om een gepaste oplossing te bieden en de duiven te verjagen. We hebben al verschillende projecten gedaan voor groot steden om de populatie te verminderen voor minder duiven overlast.

Duiven Overlast – Vogelwering rond Zonnepanelen

Duiven overlast kunnen we oplossen met verschillende middelen. We kunnen de duiven verjagen of zelfs onvruchtbaar maken. Kauwen en duiven die onder de zonnepanelen zitten gaan we weghouden door een vogelwering rond de zonnepanelen te plaatsen. Dit houd in dat we een roestvrij stalen rooster rondom rond de panelen gaan monteren om te toegang af te sluiten. Op de nok van het dak plaatsen we dan nog eens vogelpinnen om de rustplaatsen weg te nemen. Zo bent u zeker van de duiven en kauwen overlast verlost en zullen ze op andere plaatsen gaan kijken. Er zijn heel wat mogelijkheden om duiven te verjagen en indien gewenst komen we de duiven wegvangen. Alles is bespreekbaar voor de bestrijding van duiven overlast.

duiven overlast, vogelwering zonnepanelen, kauwen overlast, duiven verjagen
Vogelwering rond zonnepanelen

Duiven op balkon – Kauwen onder Zonnepanelen

Duiven overlast, de reden waarom duiven in de steden voor overlast zorgen is altijd dezelfde. Eens een duif ergens eten krijgt en een plaats vindt om een nest te maken gaat ze nooit meer weg. Ze broeden maar 14 dagen en er komen telkens 2 eieren uit. Deze jongen zijn nog geen maand later het nest al uit. De uitwerpselen van duiven zijn corrosief en brengen bij gevolg schade aan voertuigen en andere voorwerpen. Verlaten nesten de onder zonnepanelen zitten kunnen dan weer voor insecten zoals bloedmijten zorgen in huis. Als duiven of kauwen u slapeloze nachten bezorgen wacht dan niet te lang om vogelpinnen te plaatsen of iets anders te doen. Indien u het zelf niet ziet zitten om de duiven op het balkon of kauwen te verjagen. Dan komt Rattaplan met een lokale verdelger langs om te bekijken wat we kunnen doen aan de duiven overlast.

Duiven Wegvangen – Meeuwen Overlast

Duiven overlast, vogel houders moeten er zich van bewust zijn dat bepaalde vogelziektes overdraagbaar zijn op mensen. We moeten er echter meteen bijzeggen dat ze erg schaars zijn en geen aanleiding kunnen zijn om de hobby de rug toe te keren. Voor de meesten onder ons vormen ze geen bedreiging, maar liefhebbers moeten er zich bewust van zijn. Zoönosen zijn dierlijke infectie ziekten, die zijn op de mens overdraagbaar zijn zoals bij ratten en muizen het geval is. Deze ziektes kunnen op verschillende manieren bij de mens terecht komen. Laat een duiven plaag dus niet uit de hand lopen en contacteer ons bij overlast.

Duiven overlast, kauwen overlast, vogelpinnen
Duiven wegvangen

Vogelwering – Vogelpinnen Plaatsen

Duiven overlast, Rattaplan biedt duurzame oplossingen om de duiven en kauwen op het balkon en andere vogels weg te houden. We zijn gespecialiseerd in de bestrijding van alle ongedierte die voor overlast zorgen. Heeft u last van mieren, bedwantsen, ratten of houtworm ? Of heeft u een project aangaande ontruimen van inboedels, schoonmaak na een onverwacht overlijden of extreme schoonmaak. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij direct een vogelwering plaatsen of een andere oplossing bieden tegen duiven overlast.

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Bel Nu