Insecten Bestrijden In Huis

Insecten Bestrijden – Ongedierte Bestrijden Preventie

  • Gratis inspectie
  • Reactie binnen 24 uur
  • Nazorg verzekerd

Bij Rattaplan Pest Control kan u terecht voor de bestrijding van ongedierte en preventie. We bestrijden alle insecten die voor overlast kunnen zorgen in en rond de woning zodat uw huis opnieuw vrij is van ongedierte. Rattaplan is gevestigd in Schilde, Gent, Waregem en Herzele, maar u kan onze hulp overal in Vlaanderen inschakelen. Wij komen bij u langs en stellen na een grondige inspectie een actieplan op.

Op die manier bestrijden we alle insecten in uw huis, want niets is zo vervelend als een vlooienplaag in huis of vliegen op het terras. Kakkerlakken in de keuken of bedwantsen in de slaapkamer, het zal je maar overkomen maar geen nood want met ons ervaring lossen we dat professioneel op.

Vliegende insecten bestrijden

Een vliegenplaag in huis, op de zolder of op het terras. Muggen die heel vervelend kunnen zijn en je wakker houden in de nacht. Wespen die voor onrust kunnen zorgen in en rond de woning. Een motten plaag in de kleerkast, dressing of in de keuken.

Kruipende insecten bestrijden

Zilvervisjes die uw woning volledig in gebruik nemen. Kakkerlakken in de keuken zijn ook niet echt plezant. Mieren die in en rond de woning en in het gazon nesten maken. Houtaantastende kevers waarvan de larven het hout in de woning op eten. Tapijtkevers die alle textiel in de huiskamer en op zolder bederven.

Bijtende insecten bestrijden

Een vlooienplaag in uw woning kan het leefcomfort heel wat benadelen. Bedwantsen in uw huis kunnen u serieus uit de slaap houden en bovendien vervelende jeuk bezorgen. Vogelmijten die via een verlaten vogelnest de woning binnendringen en op zoek gaan naar mensen bloed om zich te voeden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Vliegende en Kruipende Insecten Bestrijden in Huis

Als u onze hulp inroept om ongedierte in uw huis te bestrijden, kunt u erop rekenen dat wij de vliegenplaag, bedwantsen of vlooien helemaal uitroeien. Op die manier bent u binnen de vooropgestelde termijn af van uw insecten probleem en kunt u weer leven in een aangename omgeving. Wanneer er na onze komst toch nog ongedierte opduikt, dan komen wij kosteloos terug tot het probleem volledig opgelost is. Want nazorg is onze waarborg !

Insecten bestrijden in huis
Rattaplan Ongediertebestrijding

INSECTEN BESTRIJDEN IN HUIS GEBEURT MET RESPECT VOOR HET MILIEU EN DE VEILIGHEID VAN KINDEREN EN HUISDIEREN

Zo werken we nauw samen met de dierenartsen praktijk van Erlijn Deolet. We houden elkaar steeds op de hoogte van de nieuwste producten en de werkzame stoffen. Mocht er toch iets gebeuren dan kunnen de huisdieren direct een correcte behandeling krijgen.

Aarzel niet om contact met ons op de nemen als u de insecten in uw huis wilt bestrijden. We kiezen altijd voor de beste oplossing die ook milieu en kind vriendelijk is. Heeft u last van insecten in uw huis, of een project aangaande extreme schoonmaak, ontruimen van inboedels en zelfs schoonmaak na een onverwacht overlijden ? Neem dan contact met ons op, u kan ons bereiken door te bellen naar 0492 10 29 54, mailen naar info@ongedierteexperts.be of het contactformulier in te vullen. Wanneer u contact met ons op neemt is Rattaplan binnen de 24 uur ter plaatse voor een gratis inspectie en een vrijblijvende offerte. Na akkoord kunnen we altijd direct insecten bestrijden in uw huis.

Call Now ButtonBel Nu