Ongediertebestrijding Antwerpen

Ongediertebestrijding Antwerpen – Lokale Dienstverlening

Ongediertebestrijding Antwerpen, Rattaplan is gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte in in de provincie Antwerpen maar ook in t’stad. We garanderen een lokale dienstverlening omdat dit het beste werkt. We zijn ook werkzaam in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Rattaplan heeft een vestiging in de Kroondreef 2 2970 Schilde en van daaruit kunnen we de mensen helpen met een lokale ongedierte bestrijder uit Antwerpen. De bestrijding van muizen en ratten zal nooit op dezelfde manier verlopen als in West-Vlaanderen. Ze hebben andere eetgewoonten en vinden ook lokaal ander voedsel. Zo zal ongedierte in’t stad Antwerpen ook anders eten dan daarbuiten. Daarom vinden we het heel belangrijk dat we een lokale ongedierte bestrijder kunnen sturen voor de ongediertebestrijding in stad Antwerpen.

Bestrijding Ongedierte Stad Antwerpen

Ongediertebestrijding Antwerpen, in’t stad moeten we heel vaak uitrukken voor de bestrijding van verschillende insecten. De kroon word gespannen door bedwantsen en kakkerlakken. Maar we krijgen evengoed veel aanvragen voor muizen en ratten, geen kielse ratten voorlopig. Ongediertebestrijding in Antwerpen gebeurt met respect voor het milieu en de veiligheid van kinderen en huisdieren. Zo werken we nauw samen met lokale dierenartsen en houden we elkaar steeds op de hoogte van de nieuwste producten en de werkzame stoffen. Mocht er toch iets gebeuren dan is er altijd een correcte oplossing in de buurt.

rattaplan, duiven overlast, ongediertebestrijding Antwerpen, ongediertebestrijding stad Antwerpen, ongedierte bestrijder
Duiven Overlast KMSKA

Duiven Overlast – Anticonceptie

Ongediertebestrijding Antwerpen, in t’ stad kampen ze met een enorm probleem van duiven overlast. De reden daarvan is gemakkelijk te verklaren en dat is omdat ze eten krijgen en veel plaats vinden om te nesten. Duiven kruipen dan onder zonnepanelen en zorgen voor grote overlast. Een duif broed al uit na 14 dagen wat wil zeggen dat het heel snel kan gaan gezien ze telkens 2 jongen groot brengen. Rattaplan heeft het genoegen gehad om een project te realiseren in het Koninklijk Museum Voor Schone Kunsten Antwerpen. We hebben een 200 tal duiven afgevangen en binnengebracht bij een vogel opvang centrum. De nieuwste methode is de duiven onvruchtbaar maken en dat heeft al een groot succes in Leuven en Mechelen. Als ongedierte bestrijder in Antwerpen zijn we hierover in overleg. Contacteer Rattaplan voor de ongediertebestrijding in’t stad Antwerpen en wij zijn binnen de 24 uur ter plaatse.

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Ongediertebestrijding Antwerpen, heeft u last van ongedierte zoals bedwantsen, vlooien of een muizenplaag ? We komen ook langs voor de mollen en woelratten uit het gazon te houden. Een vogelwering rond zonnepanelen en hout aantastende insecten zoals een kelderzwam of houtworm bieden we ook de bovenhand. Of heeft u een project aangaande opruimen van inboedels, schoonmaak na een onverwacht overlijden en extreme schoonmaak. Aarzel dan niet om contact op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie te evalueren en maken we een offerte op. U kan ons telefonisch bereiken op 0492 10 29 54 en per mail naar info@ongedierteexperts.be. Na akkoord kunnen wij direct starten met de ongediertebestrijding in Antwerpen.

Call Now ButtonBel Nu