Mollen Vergassen Woelratten Bestrijden

Mollen vergassen, bent u op zoek naar iemand die u kan helpen om mollen of woelratten te bestrijden ? Molshopen die het gazon ontsieren zijn namelijk een ware nachtmerrie voor gazonliefhebbers. De dieren graven gangen om voedsel te vinden en zich te nestelen. Mollen planten zich ook razendsnel voort, waardoor het belangrijk is om ze snel te vergassen. Rattaplan is gevestigd in Schilde, Waregem, Herzele en Gent en komt u daarbij graag helpen met een lokale bestrijder uit uw regio.

Vergassen van mollen en woelratten

Mollen en Woelratten Verjagen

Mollen vergassen, het vangen of verjagen van mollen en woelratten is een lastige klus. Er bestaan verschillende middeltjes om de mol te vangen en er komen nog jaarlijks producten bij. Onze ervaring leert ons dat bestrijding met CO intoxicatie de meest effectieve manier is. Natuurlijk blijft er steeds een gangenstelsel over waar mollen vroeg of laat terug hun weg naar vinden. Een net in de grond plaatsen biedt daarvoor een goede oplossing, maar is vaak een onmogelijke klus. Wij staan daarom voor u klaar om woelratten te bestrijden en mollen te vergassen.

Tips tegen Mollen en Woelratten

Omdat mollen een veelvoorkomend probleem zijn, geven wij u enkele tips om te voorkomen dat wij regelmatig moeten langskomen bij u in Vlaanderen om woelratten te vergassen of te bestrijden:

  • Er bestaan planten die een onaangename geur verspreiden voor deze dieren. Keizerskroon en Kruidbladwolfsmelk zijn naar ons mening de beste keuzes.
  • Maak een mengsel van olijfolie, afwasmiddel en cayennepeper. Giet dat mengsel over de gangen en hopen die actief zijn of vul de gangen met dit product Dat zal een branderig gevoel geven waardoor mollen die plaatsen gaan mijden. Mollengangen kunnen uiteraard wel vrij lang zijn wat het moeilijk maakt om ze helemaal te vullen.

OF

  • Het vergassen van mollen werkt het beste, aangezien gas veel verder komt in de aarde dan een vloeibaar product. Wij verhuren onze machine aan een dagprijs van 50 euro, exclusief btw of aan het weektarief van 250 euro exclusief btw (voor zeven dagen).
  • Ons team van ongedierteverdelgers kan ook op regelmatige basis bij u langskomen zonder verplichtingen om de aanwezige mollen te vergassen of woelratten te bestrijden.
Mollen vergassen
De Mol

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Rattaplan Pest Control biedt in duurzame oplossingen om woelratten en ander ongedierte te bestrijden. Neem contact met ons op als wij in uw tuin mollen moeten verwijderen. Wij komen vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken, en kunnen eventueel meteen mollen vergassen. Bel naar 0492 10 29 54, mail naar info@ongedierteexperts.be of vul het contactformulier in als u onze hulp kunt gebruiken om mollen, ratten of muizen te bestrijden.

Bel Nu