Mollen

WOELRATTEN | MOLSHOPEN | MOLLEN

Molshopen die het gazon ontsieren zijn een ware nachtmerrie voor gazonliefhebbers.
Ze graven gangen om voedsel te vinden en zich te nestelen. Mollen planten zich ook razendsnel voort, want de jongen zijn na 10 weken al geslachtsrijp.

Het vangen of verjagen van deze plaagdieren is dan ook een lastige klus.

Er bestaan verschillende middeltjes om de mol te bestrijden, en er komen ook jaarlijks producten bij om woelratten te bestrijden of te verjagen. Maar onze ervaring leert ons dat bestrijding met CO intoxicatie de meest effectieve manier is om de woelrat en mol definitief kwijt te zijn. Echter het gangen-stelsel blijft aanwezig en zal vroeg of laat terug gevonden worden met alle gevolgen van dien. Een net in de grond plaatsen bied 100% garantie maar is vaak een onmogelijke klus.

Vergassen van mollen en woelratten

TIPS & ADVIES

-Er bestaan planten die een onaangename geur verspreiden voor deze lastpakkers, Keizerskroon en Kruidbladwolfsmelk zijn naar ons mening de beste 2 op de markt verkrijgbaar momenteel.

-Je kan een mengsel maken van olijfolie, afwasmiddel en cayennepeper, dat zal een branderig gevoel geven waardoor ze die plaatsen gaan mijden. Giet dat mengsel over de gangen en hopen die actief zijn of vul de gangen met dit product. Let wel mollengangen kunnen vrij lang zijn en bij gevolg moeilijk om helemaal te vullen. Daarom dat vergassen beter werkt omdat gas veel verder komt dan een vloeibaar product in de aarde.

-Wij verhuren ons machine aan een dagprijs van 50€ excl btw of weektarief (7dagen) 250€ excl btw

OF

-We komen maandelijks langs zonder verplichtingen om de aanwezige mollen en of woelratten te bestrijden.

Rattaplan Pest Control BV biedt duurzame oplossingen om uw domein of tuin woelrat en mol-vrij te houden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken.