Ongedierte In Huis

ONGEDIERTE IN HUIS BESTRIJDEN – PREVENTIE – TIPS & ADVIES

  • Gratis inspectie
  • Reactie binnen 24 uur
  • Nazorg verzekerd

Als u last heeft van ongedierte in huis kunt u bij dé firma van Vlaanderen terecht voor de bestrijding van alle ongewenste beestjes. Rattaplan Pest Control gevestigd in Schilde, Waregem, Gent en Herzele, kan u helpen insecten en ander ongedierte uit uw huis of tuin te verwijderen en zorgt er tegelijk voor dat het ongedierte niet snel zal terugkeren. Duikt er na ons bezoek toch nog ergens iets op, dan komen wij kosteloos terug tot de plaag volledig uitgeroeid is. Want nazorg is onze waarborg !

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

ONGEDIERTE VOORKOMEN IN HUIS

Motten in de kleerkast, mollen in de tuin, duiven op het dak of kakkerlakken in de keuken, ongedierte kan overal en te allen tijde opduiken. Een snelle bestrijding van ongedierte is dan ook noodzakelijk, zodat een plaag in uw huis voorkomen kan worden. Naast de bestrijding van ongedierte, geven wij u of uw bedrijf ook graag advies over preventie en een HACCP plan. Voorkomen is beter dan te genezen !

Ongedierte in huis
Muizen in huis

Rattaplan Pest Control kunt u raadplegen voor het ontruimen van woningen en de bestrijding van ongedierte. We kunnen het pand volledig leegmaken en halen heel de inboedel weg. Om vervolgens uw woning volledig schoon te maken en terug verkoop of verhuur klaar af te leveren. Wij bestrijden alle ongedierte met garantie ongeacht de omvang van de plaag. Neem dus snel contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte. Bel naar 0492 10 29 54, mail naar info@ongedierteexperts.be of vul het contactformulier in en wij komen binnen de 24 uur langs voor een gratis inspectie en offerte. Na akkoord kunnen wij vrijwel direct ongedierte in huis bestrijden.

Vragen? Vul ons contactformulier in!

Call Now ButtonBel Nu