Spring naar de inhoud
Home » Ongedierte In Huis

Ongedierte In Huis

ONGEDIERTE IN HUIS BESTRIJDEN – PREVENTIE – TIPS & ADVIES

Als u last heeft van ongedierte in huis kunt u bij dé firma van Vlaanderen terecht voor de bestrijding van alle ongewenste beestjes. Rattaplan Pest Control gevestigd in Schilde, Waregem, Gent, Herzele en Zelzate, kan u helpen insecten en ander ongedierte uit uw huis of tuin te verwijderen en zorgt er tegelijk voor dat het ongedierte niet snel zal terugkeren. Duikt er na ons bezoek toch nog ergens iets op, dan komen wij kosteloos terug tot de plaag volledig uitgeroeid is. Want nazorg is onze waarborg !

ONGEDIERTE VOORKOMEN IN HUIS

Ongedierte in huis, motten in de kleerkast, mollen in de tuin, duiven op het dak of kakkerlakken in de keuken, ongedierte kan overal en te allen tijde opduiken. Een snelle bestrijding van ongedierte is dan ook noodzakelijk, zodat een plaag in uw huis voorkomen kan worden. Naast de bestrijding van ongedierte, geven wij u of uw bedrijf ook graag advies over preventie en een HACCP plan. Voorkomen is beter dan te genezen !

Ongedierte in huis
Muizen in huis

Onze Aanpak

Ongedierte in huis, bij Rattaplan begrijpen we dat elke situatie uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak. Ons team is volledig getraind en beschikt over de nieuwste technieken en apparatuur om deze plaag effectief te bestrijden. Ons proces omvat:

1. Inspectie: Ons team voert een grondige inspectie uit om de omvang van de besmetting vast te stellen en mogelijke schuilplaatsen te identificeren.

2. Bestrijdingsplan: Op basis van de inspectieresultaten stellen we een gepersonaliseerd bestrijdingsplan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

3. Uitvoering: We passen veilige en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden toe om het ongedierte in alle ontwikkelingsstadia aan te pakken.

4. Preventieadvies: Om toekomstige besmettingen te voorkomen, geven we jou advies over preventieve maatregelen die je kunt nemen om ongedierte in huis te voorkomen.

Onze Belofte

Bij Rattaplan is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om jouw probleem snel en efficiënt op te lossen, met minimale verstoring van jouw dagelijkse bezigheden. Onze diensten zijn betaalbaar en transparant, zonder verborgen kosten.

Ongedierte in huis, Rattaplan Pest Control kunt u raadplegen voor het ontruimen van woningen en de bestrijding van ongedierte. We kunnen het pand volledig leegmaken en halen heel de inboedel weg. Om vervolgens uw woning volledig schoon te maken en terug verkoop of verhuur klaar af te leveren. Wij bestrijden alle ongedierte met garantie ongeacht de omvang van de plaag. Neem dus snel contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte. Bel naar 0492 10 29 54, mail naar info@ongedierteexperts.be of vul het contactformulier in en wij komen binnen de 24 uur langs voor een gratis inspectie en offerte. Na akkoord kunnen wij vrijwel direct ongedierte in huis bestrijden.

Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Bel Nu