Ongedierte

BESTRIJDING | PREVENTIE | HACCP

Niets is zo vervelend als geplaagd worden door ongedierte. Deze hinderen ons in ons dagelijkse routine en laten een onhygiënische indruk na. Ze kunnen heel wat schade aanrichten en bovendien zijn ze vaak drager van parasieten, virussen en bacteriën. Wij kunnen in geval van grove vervuiling veroorzaakt door ongedierte de ruimte nadien volledig desinfecteren en opruimen.

Muizen en ratten brengen ziektes over via hun uitwerpselen en buiksmeer terwijl insecten het overbrengen via de lucht en ons voedsel. U kan dus niet voorzichtig genoeg zijn en een goede verluchting in kelders en donkere plaatsen is van cruciaal belang inzake preventie-maatregelen.

Ongediertebestrijding
Pest Controle Services, Team Rattaplan

ONGEDIERTE | ONGEDIERTEBESTRIJDING | PEST CONTOLE SERVICES

Bestrijding van ongedierte geschied met respect voor mens en huisdieren. De meeste mensen proberen eerst zelf met de bestrijding van ongedierte maar in sommige gevallen kunnen ze niet alles uitroeien waardoor de plaag zich snel terug voor doet en bijgevolg nog moeilijker te bestrijden valt. De bestrijdingsmiddelen die je particulier kunt aankopen hebben een mindere werking dan professionele producten. Voor een snelle effectieve bestrijding schakel je een ervaren bestrijding-firma in. Als je ongedierte wil voorkomen volstaat het soms al, als je volgende tips in acht neemt.

TIPS & ADVIES

-Toegangswegen afsluiten.

-Etenswaren goed afsluiten.

-Dieren hun eten in de avond wegnemen.

-Afvalbak of vuilniszak niet toegankelijk maken voor ongedierte.

-Regelmatig alles reinigen met een sterk reinigend middel, bij voorkeur eucalyptus.

-Preventieve maatregelen zoals rattendozen rond kippen en neerhof-verblijven.

-Ongedierte-gaas in de grond steken bij aanleg van de tuin.

Rattaplan Pest Control BV bieden duurzame oplossingen zowel curatief als preventief in ongediertebestrijding en preventie aan horeca, industrie en particulieren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij meestal direct bestrijden.

Call Now Button