Spring naar de inhoud
Home » Ongedierteverdelger

Ongedierteverdelger

ONGEDIERTEVERDELGER – TIPS & ADVIES

  • Gratis inspectie
  • Reactie binnen 24 uur
  • Nazorg verzekerd

Bij Rattaplan kunt u terecht als u een ongedierteverdelger of een ongedierte bestrijder nodig heeft. Ons firma gespecialiseerd in ongediertebestrijding heeft vestigingen in Schilde, Gent, Herzele en Waregem, maar we zijn actief in heel Vlaanderen. U kan contact met ons opnemen en wij komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en maken vervolgens een vrijblijvende offerte op. Wanneer u ongedierte in uw huis of tuin tegenkomt en ons firma meteen verwittigd, proberen wij binnen de 24 uur het ongedierte te bestrijden. U kan ook op ons diensten beroep doen om huizen te ontruimen, schoonmaak na overlijden of een intensieve schoonmaak. Wij halen dan de inboedels leeg en voeren eventueel nog kleine klusjes uit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Ongedierteverdelger voor alle insecten en ander ongedierte

Heeft u last van vlooien in uw woning? Of hebt u ratten ontdekt in de tuin of bij de kippen ? Geen paniek want wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het ongedierte te bestrijden. Wij pakken de huidige plaag aan, maar denken samen met u ook na over preventieve maatregelen. Als ongedierte verdelger kiezen wij steeds voor een dier en kindvriendelijke bestrijding. Wanneer na ons bezoek blijkt dat de plaag niet verdwenen is, dan komen wij kosteloos terug tot het probleem volledig opgelost is. Want nazorg is onze waarborg !

Neem contact op met Rattaplan voor een gratis inspectie

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier als u last heeft van een ongedierteplaag. Een ongedierte bestrijder komt binnen de 24 uur gratis op inspectie en bezorgt u vervolgens een vrijblijvende offerte, zodat u meteen de correcte prijs weet. Als ongedierteverdelger kunt u bij ons terecht voor het bestrijden van muizen en bedwantsen maar ook voor de houtworm en kakkerlakken. Bel dus snel naar 0492 10 29 54 of stuur een mail naar info@ongedierteexperts.be en wij komen zo snel mogelijk langs voor de bestrijding van ongedierte.

Vragen? Vul dan ons contactformulier in

Bel Nu