Ontruimen Van Woningen

ONTRUIMEN VAN WONING – INTENSIEVE SCHOONMAAKDESINFECTEREN

  • Gratis inspectie
  • Reactie binnen 24 uur
  • Nazorg verzekerd

Bij Rattaplan Pest Control kunt u terecht als u een ongedierte bestrijder nodig heeft. Maar wij zijn ook actief bij het ontruimen van woningen en intensieve schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Gent, Schilde, Waregem en Herzele, maar wij komen de inboedel weghalen en huizen opruimen in heel Vlaanderen. Wij maken uw woning of appartement terug verkoop of verhuur klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

HET ONTRUIMEN VAN WONINGEN EN INTENSIEVE SCHOONMAAK

Rattaplan is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en voeren eventueel nog kleine klusjes uit om de woning volledig spic en span af te leveren. We recycleren het afval en voeren alles correct af, een service van A tot Z want wij gaan verder dan wat een schoonmaakbedrijf te bieden heeft.

INBOEDEL LEEGMAKEN

Het gebeurt soms dat huurders het zo bont maken dat de woning zo goed als onbewoonbaar word, ze worden door een rechtelijk bevel uit de woning gezet en u blijft met de gebakken peren zitten. Soms hebben ze ook andere doeleinden met uw woning, garage of opslagplaats en word het pand ingericht als drugslabo of cannabisplantage.

SCHOONMAAK NA OVERLIJDEN

Rattaplan verzorgt ook de schoonmaak na een overlijden want niks is zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen laat staan te reinigen. Nadat jullie alle persoonlijke spullen verwijderd hebben komen wij langs voor de intensieve schoonmaak, zodat de woning terug fris opgeleverd kan worden.

U kan ons raadplegen voor de bestrijding van ongedierte zoals mieren of houtworm en het ontruimen van woningen. Wij kunnen uw huis volledig leegmaken en terug verkoop klaar maken. Wij verwijderen alle soorten vuil in garages, zolderruimtes, kelders en opslagplaatsen. Neem dus contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte. Dan komen wij eerst gratis bij u langs voor een inspectie binnen de 24 uur. Bel naar 0492 10 29 54 of stuur een mail naar info@ongedierteexperts.be.

Vragen? Vul ons contactformulier in.

Call Now ButtonBel Nu