Spring naar de inhoud
Home » Schoonmaak Na Overlijden

Schoonmaak Na Overlijden

SCHOONMAKEN NA EEN ONVERWACHT OVERLIJDEN

  • Gratis inspectie
  • Reactie binnen 24 uur
  • Nazorg verzekerd

Rattaplan Pest Control in Schilde, Gent, Waregem en Herzele is er voor u om de schoonmaak te doen van uw woning na een onverwacht overlijden. Als u een dierbare verloren heeft, is dat uiteraard een moeilijk moment. Daarom is het ook raadzaam om de schoonmaak na het overlijden te laten uitvoeren door specialisten. Op die manier hoeft u er zelf niet over na te denken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

DISCREET SCHOONMAAK DOEN NA EEN OVERLIJDEN

Rattaplan gaat steeds discreet en respectvol te werk wanneer wij de schoonmaak in uw woning moeten doen. We desinfecteren alles en zorgen ervoor dat alle geuren en vlekken verwijderd zijn. De schoonmaak na een onopgemerkt overlijden laat u het beste door een professional doen, zodat alles zorgvuldig ontsmet kan worden. Zo bent u er zeker van dat eventuele ziekteverwekkende stoffen helemaal verdwenen zijn. U kunt onze hulp trouwens ook inschakelen wanneer u een woning volledig moet leegmaken. Wij helpen u bij het weghalen van alle inboedel.

Schoonmaak na overlijden
Schoonmaak na onverwacht overlijden

Bel ons en wij komen zo snel mogelijk langs

U kunt contact opnemen met Rattaplan Pest Control als u een ongediertebestrijder nodig heeft voor de bestrijding van ratten, muizen of kakkerlakken. Maar ook als u iemand nodig heeft die de schoonmaak na een onverwacht overlijden op zich neemt. Nadat jullie alle persoonlijke spullen verwijderd hebben komen wij langs voor een intensieve schoonmaak. Ook voeren we kleine klusjes uit zodat de woning terug verkoop of verhuur klaar is voor oplevering. Wij komen binnen de 24 uur langs en ontsmetten het hele huis. Bel dus naar 0492 10 29 54, stuur een mail naar info@ongedierteexperts.be of vul het contactformulier in als wij u kunnen helpen.

Vragen? Vul ons contactformulier in!

Bel Nu