Spring naar de inhoud
Home » Vliegen Bestrijden

Vliegen Bestrijden

KLUSTERVLIEGEN – FRUITVLIEGJES – MOTMUGJES – VLIEGEN BESTRIJDEN IN HUIS

Vliegen in huis ecologisch bestrijden zoals klustervliegen, bromvliegen of fruitvliegjes, een vliegenplaag benadeeld ons leefcomfort. Onder welbepaalde omstandigheden kunnen ze in grote aantallen voorkomen. Vliegen planten zich razendsnel voort en ze zorgen voor overlast en algemene voedselhygiëne. Ze leggen hun eitjes in uitwerpselen, vuilnis en rottend voedsel. Na slechts 3 uur al ontwikkelen er zich larven die zich dan voeden met bacteriën.

Er bestaan ruim 5000 verschillende soorten vliegen en muggen

klustervliegen, De huisvlieg, vliegen bestrijden
De Huisvlieg

DE HUISVLIEG

Vliegen bestrijden in huis gebeurt met respect voor het milieu en de veiligheid van kinderen en huisdieren. We kunnen ook ecologisch vliegen bestrijden. De huisvlieg komt het meest bij ons thuis op bezoek, ze gaan opzoek naar eten en plantaardig afval om zich te voeden. Vliegen doorlopen 3 stadia nl het ei, de larve en het imago, de vliegen leven max 16 tot 24 dagen. Bij hoge temperaturen duurt de ontwikkeling slechts 8 dagen waardoor een vliegenplaag snel een feit is.

Welke sporen kan je zien

-Bruine plekjes op allerhande apparatuur.

Waar kan je sporen van vliegen vinden

-Vuilnis , kadavers , uitwerpselen en alle rottend organisch materiaal.

TIPS & ADVIES OM VLIEGEN BESTRIJDEN IN HUIS TE VOORKOMEN

-Dek alle voedingswaren of etensrestjes zorgvuldig af.

-Verwijder uw afval regelmatig en sluit uw vuilnisbakken goed af.

-Het huis regelmatig schoonmaken met extra aandacht in de keuken.

-Geen afwas laten staan en spoel het vuil water steeds weg.

-Houd ramen en deuren gesloten of gebruik een vliegen raam.

-Stalling en dieren hokken regelmatig reinigen.

-Plaatsen van lavendel want vliegen hebben er een hekel aan.

KLUSTER-VLIEGEN BESTRIJDEN

Bij klustervliegen is de ontwikkeling net iets anders. Het wijfje zet haar eieren af in de humuslaag van de aarde, na een week komt de larve uit en zoekt een regenworm op. De larve brengt namelijk het grootste deel van haar leven in het lichaam van de regenworm door, het larve-stadium duurt ongeveer drie weken. Het hierop volgende popstadium duurt twaalf dagen en daarna kruipen de klustervliegen uit de regenworm. Een nieuwe generatie is geboren en de regenworm sterft af. Ze zorgen elk jaar opnieuw voor een grote vliegenplaag op de zolder.

Rattaplan Pest Control biedt duurzame oplossingen om een vliegenplaag en ander ongedierte te bestrijden en te weren. Heeft u last van mollen in de tuin of een mierenplaag ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen we direct vliegen bestrijden in huis.

Bel Nu