Spring naar de inhoud
Home » Vogelpinnen Plaatsen

Vogelpinnen Plaatsen

Duivenpinnen plaatsen – Vogelpinnen dakgoot

Vogelpinnen plaatsen, Rattaplan is gespecialiseerd in het plaatsen van duivenpinnen op het dak, dakgoot en op de schoorsteen. Duiven en kauwen kunnen voor grote overlast zorgen. Kauwen proppen de schoorsteen of de zonnepanelen vol met takken in het voorjaar om een nest te bouwen. Duiven zorgen het ganse jaar door voor overlast aan huizen, op terras en op de wagens. Hun uitwerpselen bevatten een zuur dat uw terras of de lak van je wagen onherstelbaar beschadigd. Eens een duif zich thuis voelt gaat ze niet zomaar meer weg en zal ze blijven terugkomen. Het begint altijd heel onschuldig maar als u duiven of kauwen op uw dak ziet kan u best niet te lang wachten om een vogelwering te plaatsen. Ziet u dat zelf niet zitten dan kan u beroep doen op ons om de vogelpinnen of duivenpinnen te laten plaatsen.

Vogelpinnen op dak plaatsen – Duivenpinnen op schoorsteen

Vogelpinnen of duivenpinnen plaatsen, de uitwerpselen van duiven kunnen ook de gezondheid van mens en huisdier in gevaar brengen. Het zijn zoönosen en dat wil zeggen dat ze ziektes kunnen overbrengen op mens en dier. Rattaplan is ook gespecialiseerd in de opkuis van extreem vervuilde situaties zoals duivenpoep. Als we een vogelwering plaatsen reinigen we ook steeds de dakgoot want die zit ook altijd verstopt als er duiven of kauwen nesten maken onder de zonnepanelen. We kunnen vogelpinnen of duivenpinnen plaatsen op het dak, dakgoot en op de schoorsteen om de vogels te verjagen. Op een balkon kunnen we vogelnetten plaatsen en als het moet zelfs avishock. Dan krijgen ze een stroomstoot en gaan ze gegarandeerd ergens anders een rustplaats zoeken. Er zijn middelen genoeg maar als u snel reageert op de aanwezigheid van duiven of kauwen volstaat het soms met vogelpinnen of duivenpinnen te laten plaatsen.

vogelpinnen laten plaatsen, duivenpinnen laten plaatsen, vogelpinnen op dak, vogelpinnen op schoorsteen
Vogelpinnen plaatsen

Postduiven – Stadsduiven

Vogelpinnen of duivenpinnen plaatsen, Rattaplan heeft vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en West-Vlaanderen. We kunnen altijd heel snel ter plaatse zijn met een lokale bestrijder die de mogelijkheden zal bekijken. We plaatsen alle vogelweringen op maat voor elk gebouw en situatie. En geven altijd 10 jaar garantie op de geleverde werken want nazorg is onze waarborg. De duiven die voor overlast zorgen zijn stadsduiven en houtduiven. Stadsduiven zijn er gekomen na de 2 de wereld oorlog en waren voorheen de gekende postduiven. Na de oorlog werden al hun postduiven vrij gelaten en gezien ze ongeveer 20 jongen per jaar grootbrengen weet men nu vanwaar ze komen. Het gaat dus heel snel en als u ze ziet wacht u best niet om vogelpinnen of duivenpinnen te plaatsen.

vogelpinnen laten plaatsen
Kauw zoekt nest materiaal

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Vogelpinnen plaatsen, heeft u last van duiven of kauwen op het dak of schoorsteen ? Rattaplan is gespecialiseerd in de bestrijding van alle ongedierte die voor overlast zorgen. U kan ons contacteren voor houtworm of kelderzwam maar ook voor een mierenplaag of mollen die uw gazon ontsieren. Ratten in de tuin of muizen in huis geven ook geen prettig gevoel en kakkerlakken of bedwantsen al zeker niet. We zijn ook niet vies van een opkuis van extreem vervuilde woningen, schoonmaak na een onverwacht overlijden en extreme schoonmaak. Aarzel niet om contact op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie te evalueren en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij meteen vogelpinnen of duivenpinnen op het dak, schoorsteen of dakgoot plaatsen.

Bel Nu