Spring naar de inhoud
Home » Vogelwering Zonnepanelen

Vogelwering Zonnepanelen

Vogelwering zonnepanelen plaatsen

Vogelwering rond zonnepanelen plaatsen voor duiven en kauwen overlast zoals solarguard. Rattaplan is gespecialiseerd in de plaatsing van vogelwering en werkt met duurzame materialen. Kauwen bezorgen ons slapeloze nachten in het voorjaar en duiven gaan gans de zomer door. Ze maken nesten onder de zonnepanelen met alles wat ze kunnen vinden en alles raakt verstopt. De panelen kunnen niet meer verluchten onderaan met alle gevolgen van dien. Rattaplan heeft vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en West-Vlaanderen en kan altijd een lokale bestrijder sturen. De duiven of kauwen verjagen heeft weinig zin als ze met een nest zitten. U kan beter voor een duurzame oplossing kiezen voor ze een nest maken. Wij komen graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om een vogelwering rond uw zonnepanelen te plaatsen.

Vogelwering zonnepanelen laten plaatsen

Vogelwering zonnepanelen, na de plaatsing maken we ook de dakgoot nog schoon want deze raken ook steeds verstopt met uitwerpselen. Als u het regenwater herbruikt dan kan kan het best zo proper mogelijk in de regenput terechtkomen. Rattaplan is ook actief in de opkuis van extreem vervuilde situaties zoals uitwerpselen van duiven. Men kan ook zelf de vogelwering voor zonnepanelen plaatsen en materiaal kopen van solarguard. U plaatst best ook altijd vogelpinnen op de nok van het dak om de rustplaatsen van de vogels weg te nemen. Wij werken met roestvrij stalen roosters en bevestigen alles met tec7 om het resultaat te garanderen. En we geven telkens 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. We hebben meerdere vestigingen en kunnen daardoor altijd binnen de 24 uur ter plaatse zijn met een gepast oplossing. Voor de plaatsing van een vogelwering op maat rond uw zonnepanelen.

Prijzen variëren tussen de 40 en 50 Euro de lopende meter voor de Vogelwering rond zonnepanelen all incl.

duiven overlast, vogelwering zonnepanelen, kauwen overlast, duiven verjagen
Vogelwering Zonnepanelen

Duiven verjagen

Vogelwering rond zonnepanelen plaatsen we meestal in combinatie met vogelpinnen op de nok. Dit zorgt ervoor dat u volledig verlost bent van de overlast van kauwen en duiven. Duiven broeden uit na 14 dagen en brengen 2 jongen groot die na nog geen maand het nest al uitvliegen. Overlast van duiven is altijd door dezelfde situatie’s, ze vinden eten en een plaats om een nest te bouwen. Ze staan ervoor gekend dat ze altijd terugkomen en het advies is om ervoor te zorgen dat ze zich niet thuis voelen. Eens de duiven op eieren zitten is het niet makkelijk meer om ze te verjagen. Duiven melkers pakken ook hun prijzen met broedende duiven want deze vliegen zonder rusten recht naar hun nest. Indien de overlast te groot word komen wij graag langs voor het plaatsen van een vogelwering rond de zonnepanelen.

Kauwen verjagen

Vogelwering rond zonnepanelen om kauwen te verjagen en weg te houden. Kauwen gaan niet alleen onder de panelen kruipen maar ook in de schoorsteen. Het zijn fanatieke nestbouwers en kunnen in enkele dagen heel wat takken verzetten. Als we de nesten die toegankelijk zijn verwijderen staan we steeds versteld wat er allemaal uitkomt. Deze takken in de schoorsteen kunnen voor schouwbrand zorgen. Als we een vogelwering komen plaatsen voor kauwen is het aangeraden dat we ook een RVS rooster rond de schouwpot plaatsen. Het zijn luidruchtige vogels die die voor serieuze overlast zorgen maar aan de andere kant heel slimme dieren. Kauwen hebben ook levenslang dezelfde partner en zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze delen voedsel met soortgenoten en kunnen zichzelf herkennen in de spiegel. Als u deze vogels op uw dak spot in het voorjaar wacht u best niet te lang om een vogelwering rond de zonnepanelen te plaatsen.

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Vogelwering zonnepanelen, Rattaplan is gespecialiseerd in de bestrijding van alle ongedierte die voor overlast zorgen. Ratten in de tuin of muizen in huis, een mierenplaag, mollen en woelratten. Alle hout aantastende insecten en de opkuis van extreem vervuilde woningen. We halen de inboedels leeg en desinfecteren alles zodat de woning terug spic en span afgeleverd kan worden. We plaatsen een vogelwering op maat voor elk gebouw en situatie. Aarzel niet om contact op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie te evalueren en maken we een offerte op. Na akkoord kunnen we direct een vogelwering rond de zonnepanelen plaatsen.

Bel Nu