Spring naar de inhoud


Ongediertebestrijding en Preventie in Aalst en omstreken.

Ongediertebestrijding Aalst, Rattaplan is gespecialiseerd in de bestrijding en preventie van muizen, mieren, vliegen, ratten, wespen, kakkerlakken en bedwantsen. We zijn ook actief in Dendermonde, Lebbeke, Denderleeuw, Haaltert, Erpe-Mere en Lede . Ons medewerkers zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse om uw huis of bedrijf vrij te maken van ongewenste bezoekers. U kan ook op ons rekenen voor het leeghalen van inboedels en extreme schoonmaak, vogelwering rond zonnepanelen en bestrijding van houtworm en kelderzwam. Onze diensten worden steeds geleverd met garantie.

Ongediertebestrijding Aalst

Ongediertebestrijding Aalst, naast professionele bestrijding bieden wij ook uitgebreid advies in preventiemaatregelen om toekomstige plagen te voorkomen. We begrijpen dat preventie essentieel is voor het handhaven van een gezonde en hygiënische omgeving. Vooral in sectoren zoals de voedingsindustrie waar strikte naleving van HACCP-richtlijnen vereist is. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om potentiële risicogebieden te identificeren om te voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en voedselveiligheid. Door structurele aanpassingen te doen is het soms voldoende om ervoor te zorgen dat je zelfs geen beroep moet doen op ongediertebestrijding Kortrijk.

Onze Diensten:

  1. Ongediertebestrijding: Onze medewerkers zijn uitgerust met professionele bestrijdingsmiddelen om ongedierte snel en efficiënt aan te pakken. Of het nu gaat om een ​​kleine huishoudelijke plaag of een grootschalige bedrijfsprobleem, wij zijn binnen 24 uur ter plaatse.
  2. Preventieadvies en -maatregelen: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij uitgebreid advies over preventieve maatregelen om toekomstige plagen te voorkomen. Ongediertebestrijding Aalst. Door potentiële risicogebieden te identificeren en aan te pakken, helpen we u om uw pand langdurig vrij te houden van ongewenste gasten.
  3. HACCP: Voor bedrijven in de voedingsindustrie is naleving van de HACCP-richtlijnen van vitaal belang. Rattaplan begrijpt de specifieke eisen van HACCP en biedt diensten die voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en voedselveiligheid. We helpen u om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en creëren een schone en veilige omgeving voor uw medewerkers en klanten.
ongediertebestrijding Aalst

Waarom Kiezen voor Rattaplan voor de ongediertebestrijding in Aalst?

  1. Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een diepgaand inzicht in de gedragspatronen van verschillende soorten ongedierte en de meest effectieve methoden om ze te bestrijden.
  2. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ongediertebestrijding Aalst
  3. Milieuvriendelijke Benadering: We streven ernaar om het milieu te beschermen bij al onze activiteiten. Onze methoden zijn veilig voor mens en huisdier, en we streven ernaar om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben.
  4. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar perfectie in al onze diensten en leveren altijd met garantie op resultaat.

Contacteer ons,

Ongediertebestrijding Aalst en omstreken, voor professionele bestrijding, preventie en advies over HACCP-conforme diensten vertrouw dan op Rattaplan Pest Control BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en een op maat gemaakte oplossing voor uw ongedierte probleem.

Ongediertebestrijding Aalst

Sint-Kamielstraat
Aalst, Oost-Vlaanderen 9300
Telefoon: 0492 10 29 54
E-mail: info@ongedierteexperts.be
Maandag06:00 - 22:00
Dinsdag06:00 - 22:00
Woensdag06:00 - 22:00
Donderdag06:00 - 22:00
Vrijdag06:00 - 22:00
Zaterdag06:00 - 22:00
Zondag06:00 - 22:00
Bel Nu