Spring naar de inhoud
Home » Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Ongedierte in Huis – Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding, niets is zo vervelend als geplaagd worden door ongedierte in huis. Op een bestrijding van ongedierte zit niemand te wachten maar deze hinderen ons in ons dagelijkse routine en laten een onhygiënische indruk na. Ze kunnen heel wat schade aanrichten en bovendien zijn ze vaak drager van parasieten, virussen en bacteriën. Wij kunnen in geval van grove vervuiling veroorzaakt door ongedierte de ruimte nadien volledig desinfecteren en terug spic en span opleveren. Rattaplan is gespecialiseerd in de bestrijding van alle ongedierte in huis en tuin die voor overlast zorgen. We sturen altijd een lokale bestrijder om een gepaste oplossing te bieden en eventueel direct over te gaan tot ongediertebestrijding.

Ongedierte zelf Bestrijden – Ongedierte Verdelgen

Ongediertebestrijding, muizen en ratten brengen ziektes over via hun uitwerpselen en buiksmeer terwijl vliegen of bedwantsen het overbrengen via de lucht en ons voedsel. Hout aantastende insecten zullen uw woning aantasten en duiven maken nesten onder de zonnepanelen. U kan dus niet voorzichtig genoeg zijn en een goede verluchting in kelders en donkere plaatsen is van cruciaal belang inzake preventie. Als men te maken krijgt met ongedierte in huis of in de tuin zal men altijd eerst zelf proberen om het probleem op te lossen. De producten die u in de handel kan kopen zijn helaas niet sterk genoeg om een plaag mee uit te roeien. De producten zijn wel voldoende om preventief te werken en te voorkomen dat we moeten langskomen voor een ongediertebestrijding.

Ongedierte bestrijding
Rattaplan Ongediertebestrijding

Overlast – Ongediertebestrijding – Pest Control Services

Ongediertebestrijding gebeurt met respect voor het milieu en de veiligheid van kinderen huisdieren. We werken samen met lokale dierenartsen en houden elkaar steeds op de hoogte van de nieuwste producten. De meeste mensen proberen eerst zelf met bestrijden van ongedierte in huis zonder kennis van zaken. In de meeste gevallen kan men niet alles uitroeien waardoor de plaag zich snel terug voor doet en bijgevolg nog moeilijker te bestrijden is. De bestrijdingsmiddelen worden ook altijd foutief gehanteerd waardoor het milieu of zelf huisdieren er onder moeten lijden. Voor een snelle, veilige en effectieve bestrijding schakel je een ervaren ongedierte bestrijder in. Als je ongedierte wil voorkomen volstaat het soms al, als je volgende tips in acht neemt.

Tips & Advies om Ongedierte te VoorkomenPreventie

Ongediertebestrijding en preventie, het idee achter preventie is om ongedierte in huis bestrijden te voorkomen. De bedoeling is om de dieren niet te doden maar om ze te weren en dus weg te houden. We gaan een ondraaglijke omgeving creëren voor alle plaagdieren zodat de bestrijding van ongedierte overbodig is. Problemen met ratten en muizen kan je oplossen door structurele oorzaken weg te nemen. In combinatie met een aantal punten die zullen moeten uitgevoerd worden. Bewust omgaan met voedsel, restafval en luchtvochtigheid. Dat is van groot belang om ervoor te zorgen dat we niet moeten langskomen voor een ongediertebestrijding.

-De toegangswegen blokkeren en etenswaren goed afsluiten.

-Dieren hun eten in de avond wegnemen.

-De afvalbak of vuilniszak niet toegankelijk maken voor ongedierte.

-Regelmatig alles reinigen met een sterk reinigend middel, bij voorkeur op basis van eucalyptus.

-Preventieve maatregelen zoals rattendozen rond kippen en neerhof verblijven.

-Ongedierte gaas in de grond steken bij aanleg van de tuin voor woelratten en mollen.

Ongedierte Verdelger – Ongedierte in huis Bestrijden

Ongediertebestrijding, Rattaplan biedt duurzame oplossingen voor de bestrijding van ongedierte en preventie aan de horeca, industrie en particulieren. We zijn actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Heeft u last van duiven, mieren, houtworm of mollen ? Of een project aangaande opkuis van extreem vervuilde woning, extreme schoonmaak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij direct alle insecten en ongedierte in huis en tuin bestrijden.

Vragen ? Contacteer ons en wij komen binnen 24 uur ter plaatse

Bel Nu