Extreme Schoonmaak

Ontruimen Van Woningen – Desinfecteren – Crime Scene Cleaning

Rattaplan Pest Control is niet alleen gespecialiseerd in de bestrijding van bedwantsen of kakkerlakken en een mierenplaag, maar beschikt ook over de nodige kennis en ervaring om woningen en bedrijfsruimtes te ontruimen en te desinfecteren. We ontruimen de inboedels en reinigen diepgaand zodat het pand terug verkoop of verhuur klaar kan afgeleverd worden.

Na de ontruiming en extreme schoonmaak voeren we nog kleine klusjes uit voor de oplevering, we recycleren het afval en voeren alles correct af. Een service van A tot Z want wij gaan verder dan wat een schoonmaakbedrijf te bieden heeft.

extreme schoonmaak, inboedel leegmaken

UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN VRAGEN OM GESPECIALISEERDE SCHOONMAAK !

extreme schoonmaak, inboedel leegmaken

Schoonmaak Na Overlijden

Niets is zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen laat staan te reinigen. Nadat jullie alle persoonlijke spullen verwijderd hebben komen wij langs voor een grondige poetsbeurt. We ontruimen alles en voeren eventueel kleine klusjes uit zodat de woning terug fris kan opgeleverd worden.

Woning Ontruimen en Inboedels Leegmaken

Het gebeurt soms dat huurders het zo bont maken dat de woning zo goed als onbewoonbaar word. Ze worden door een rechtelijk bevel uit de woning gezet en u blijft met de gebakken peren zitten. Extreme schoonmaak is dan ook een must in deze situatie. Ook studenten kunnen wel wat achterlaten in het gebouw wat dan weer voor ongewenste huisdieren kan lijden zoals muizen of ratten. Wij maken alles terug klaar voor de nieuwe lichting.

Ontsmetten en Ontmantelen Van Drugs en Kraakpanden

Soms hebben huurders andere doeleinden met de garage, opslagruimte, woning of bedrijfsruimte die ze voorop gesteld hebben. Het pand word ingericht als drugslabo of cannabisplantage. Je zal er maar mee zitten want ze verdwijnen vaak met de noorderzon of na vaststelling van de politie en ontruiming civiele bescherming is het altijd een ravage. Wij ontmantelen, desinfecteren en recycleren alle afval, voeren reparaties uit zodat het pand terug verkoop of verhuur klaar is.

Opruimen Van Zolders, Kelder, Tuinhuis of Garage

Het gebeurt vaak dat na verloop van de jaren de spullen in de kelder of zolder beginnen uit te puilen. U bent zelf niet meer fysiek in staat om alles weg te doen. Wij voeren dan alles af en we bekijken hoe we de ruimte terug functioneel kunnen inrichten.

extreme schoonmaak,

Heeft u vragen over extreme schoonmaak of een ander project, last van ongedierte ? Aarzel dan niet om contact met Rattaplan op te nemen, dan komen wij vrijblijvend langs om de situatie in kaart te brengen en een offerte op te maken. Na akkoord kunnen we eventueel direct de inboedel leegmaken en de woning desinfecteren.

Call Now ButtonBel Nu