Spring naar de inhoud

Welkom bij Ongediertebestrijding Evergem

Bent u op zoek naar professionele en effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding in Evergem en omstreken? Dan zit u goed bij Rattaplan want wij staan steeds klaar om uw ongewenste gasten snel en effectief te bestrijden. We kijken ook hoe het probleem ontstaan is en geven altijd tips en advies mee naar preventie toe. Wij zijn altijd binnen de 24 uur ter plaatse met een lokale verdelger voor de ongediertebestrijding in Evergem.

Onze Diensten

Ongediertebestrijding Evergem, of het nu gaat om muizen, ratten, mieren, wespen, kakkerlakken of bedwantsen. Rattaplan is actief in de volledige omgeving van Evergem zoals Sleidinge, Ertvelde, Kluizen, Wippelgem, Belzele, Doornzele, Kerkbrugge of Rieme. Ons ervaren team van specialisten staat paraat om u te helpen. Rattaplan is ook actief in het plaatsen van vogelwering rond zonnepanelen, leeghalen van inboedels, extreme schoonmaak. We maken ook komaf met boktor, houtworm en zelfs kelderzwam. Al onze diensten worden geleverd en geplaatst met garantie !

Ongediertebestrijding Evergem

  1. Inspectie en Advies: Onze experts komen bij u langs voor een grondige inspectie van uw pand en bieden advies op maat om ongedierteproblemen te voorkomen en te bestrijden.
  2. Effectieve Bestrijding: Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en middelen om ongedierte snel en efficiënt te bestrijden, met minimale overlast voor u en uw omgeving.
  3. Preventie en Onderhoud: Naast bestrijding bieden wij ook preventieve maatregelen aan om herhaling te voorkomen en uw pand vrij te houden van ongedierte op de lange termijn.
  4. Voor particulieren en bedrijven: Voor bedrijven bieden we oplossingen op maat conform HACCP.
ongediertebestrijding Evergem

Waarom kiezen voor Ongediertebestrijding Evergem?

  1. Professioneel en Ervaren: Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in de bestrijding en preventie van ongedierte.
  2. Snelle Respons: Wij begrijpen hoe vervelend een ongedierteplaag kan zijn, daarom streven wij naar een snelle respons en effectieve oplossingen.
  3. Milieuvriendelijk: Bij Ongediertebestrijding Evergem hechten wij veel waarde aan het milieu. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke methoden en middelen, die veilig zijn voor mens en dier.

Contacteer Ons

Ongediertebestrijding Evergem, Heeft u last van ongedierte in Evergem of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Rattaplan voor een snelle en professionele oplossing. Ons team staat voor u klaar! Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u ons bereiken via telefoon op 0492/10.29.54 of per e-mail via info@ongedierteexperts.be. Wij helpen u graag verder!

Ongediertebestrijding Evergem

Evergem, Oost-Vlaanderen 9940
Telefoon: 0492 10 29 54
E-mail: info@ongedierteexperts.be
Maandag06:00 - 22:00
Dinsdag06:00 - 22:00
Woensdag06:00 - 22:00
Donderdag06:00 - 22:00
Vrijdag06:00 - 22:00
Zaterdag06:00 - 22:00
Zondag06:00 - 22:00
Bel Nu