Spring naar de inhoud

Welkom bij Rattaplan Pest Control BV – Uw Partner in Ongediertebestrijding in Lokeren

Ongediertebestrijding Lokeren en omgeving zoals Moerbeke-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster, Watteren en Laarne, bij Rattaplan begrijpen we de ernst van ongedierte plagen. Wij staan in voor de bestrijding en preventie van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vlooien, kakkerlakken, e.d. voor particulieren en bedrijven. U kan ook op ons rekenen voor het plaatsen van vogelwering rond zonnepanelen, opruimen van inboedels in combinatie met extreme schoonmaak en bestrijding van houtworm en kelderzwam. Onze diensten worden steeds geleverd met garantie !

Onze Diensten

Ongediertebestrijding Lokeren, ons team van experts staat klaar om verschillende soorten situaties aan te pakken voor bedrijven bieden we overeenkomsten aan zonder verassingen en voor alle ongedierte conform HACCP.. Of het nu gaat om een plotselinge plaag of preventieve maatregelen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

  1. Ongediertebestrijding: We gebruiken professionele middelen om ongedierte snel en effectief te verwijderen, met minimale verstoring voor uw dagelijkse activiteiten.
  2. Preventie: Voorkomen is beter dan genezen. Onze experts inspecteren grondig uw pand, identificeren potentiële risicozones en bieden advies over preventieve maatregelen om toekomstige plagen te voorkomen.
  3. Advies en Opleiding: We geloven in het delen van kennis. Ons team biedt uitgebreid advies en opleiding over hygiëne en structurele aanpassingen en andere maatregelen om uw omgeving ongedierte vrij te houden. Op die manier hoeft u zelfs geen dienst te doen op ongediertebestrijding Lokeren.
ongediertebestrijding Lokeren

Waarom Kiezen voor Rattaplan?

  1. Ervaring: Met vele jaren ervaring in de sector hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd in het effectief bestrijden van ongedierte.
  2. Maatwerk: We begrijpen dat elk ongedierte-incident uniek is. Daarom bieden we oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke situatie en behoeften.
  3. Milieuvriendelijk: We streven ernaar om het milieu te respecteren in al onze activiteiten. Daarom maken we gebruik van veilige, milieuvriendelijke methoden en producten.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Ongediertebestrijding Lokeren, of u nu een bedrijfseigenaar bent die ongedierte uit uw pand wilt weren of een huiseigenaar die een plotselinge plaag moet aanpakken, bij Rattaplan Pest Control BV staan we klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw ongedierte-problemen oplossen. Laat Rattaplan Pest Control BV uw vertrouwde partner zijn in ongediertebestrijding en preventie in Lokeren.

Ongediertebestrijding Lokeren

Kerkstraat 13
Lokeren, Oost-Vlaanderen 9160
Telefoon: 0492 10 29 54
E-mail: info@ongedierteexperts.be
Maandag06:00 - 22:00
Dinsdag06:00 - 22:00
Woensdag06:00 - 22:00
Donderdag06:00 - 22:00
Vrijdag06:00 - 22:00
Zaterdag06:00 - 22:00
Zondag06:00 - 22:00
Bel Nu