Spring naar de inhoud
Home » Ratten Vangen

Ratten Vangen

Ratten vangen, Rattaplan plaatst intelligente rattenvallen die niet alleen effectief zijn, maar ook het milieu respecteren. Met onze gifvrije methode minimaliseren we schade aan de biodiversiteit, terwijl we tegelijkertijd een meetbaar resultaat leveren via ons geavanceerde online platform voor data en analyse. We moeten met z’n allen denken aan de toekomst en voor onze sector is dit zeker niet makkelijk, gelukkig zijn er altijd innovatieve mensen die dergelijke rattenvallen uitvinden.

Voordelen van de ratten gifvrij te vangen

 1. Milieuvriendelijkheid: Onze rattenvallen zijn ontworpen om rattenplagen aan te pakken zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. Door gifvrij te werken, beschermen we de biodiversiteit in de omgeving en voorkomen we ongewenste neveneffecten voor mens en milieu.
 2. Meetbaar Resultaat: Ons online platform biedt real-time inzichten en analyse van vangstgegevens. Hierdoor kunnen onze klanten de effectiviteit van de vallen nauwkeurig volgen en evalueren. Deze meetbaarheid maakt het mogelijk om gerichte acties te ondernemen en efficiënter te werken in het beheren van rattenpopulaties.
 3. Ideaal voor Diverse Omgevingen: Onze oplossing is veelzijdig en past perfect in verschillende omgevingen, waaronder steden, (bio)boerderijen en afvalverwerkingsbedrijven. Of het nu gaat om stedelijke gebieden met hoge populatiedichtheden of agrarische omgevingen met specifieke uitdagingen, onze rattenvallen bieden een effectieve en duurzame oplossing.

Ratten vangen, door te kiezen voor onze intelligente rattenvallen, kunnen klanten niet alleen onmiddellijk ongemak verminderen veroorzaakt door rattenplagen, maar ook bijdragen aan een gezonder ecosysteem en een duurzamere leefomgeving voor toekomstige generaties.

Ontdek de Kracht van Ons Intelligente Softwareplatform voor Bedrijven

Ratten vangen, ons innovatieve softwareplatform voor slimme rattenvallen biedt een allesomvattende oplossing voor het beheren en monitoren van rattenpopulaties. Met geavanceerde sensoren en analysefunctionaliteit zorgt ons platform ervoor dat geen enkel aspect van het vangproces onopgemerkt blijft. Het voorkomt ook onodige interventies en dus verplaatsing met voertuigen wat dan weer rechtstreeks bijdraagt aan het milieu.

gifvrije oplossing ongedierte

Belangrijkste Kenmerken van ons gifvrij systeem om ratten te vangen

 1. Datum Start Tellen: Ons platform registreert nauwkeurig de startdatum van het vangproces, waardoor gebruikers een duidelijk inzicht krijgen in de duur van de vangstperiode.
 2. Vangstgegevens: We houden bij hoeveel ratten er gevangen zijn, waardoor gebruikers real-time informatie hebben over de effectiviteit van de val.
 3. Niveau van het Lokaas: Ons platform bewaakt voortdurend het niveau van het lokaas, waardoor onze bestrijders op tijd kunnen bijvullen om maximale vangstresultaten te garanderen.
 4. Batterij Capaciteit: We bieden inzicht in de batterijstatus van de val, zodat gebruikers proactief kunnen handelen om ervoor te zorgen dat de val altijd operationeel is.
 5. Water Niveau: Het platform waarschuwt gebruikers wanneer het waterpeil in de val te laag of te hoog wordt.
 6. Werking van het Valluik: We monitoren de werking van het valluik om ervoor te zorgen dat het correct opent en sluit bij het vangen van een rat.
 7. Camera Beelden: Ons platform biedt live en opgenomen camerabeelden, zodat gebruikers visueel kunnen controleren wat er in en rondom de val gebeurt.

Ratten vangen, door al deze essentiële gegevens te verzamelen en te analyseren, biedt ons softwareplatform gebruikers de nodige tools om proactief te reageren op veranderende omstandigheden en optimale resultaten te behalen bij het beheersen van rattenpopulaties. Met ons intelligente platform kunnen gebruikers vol vertrouwen werken aan een rattenvrije omgeving, waarbij efficiëntie en effectiviteit centraal staan.

Heatmap: Effectieve Visualisatie van Vangresultaten

 • Visuele Weergave: Onze heatmap biedt een intuïtieve visuele representatie van vangresultaten op een kaart. Hierbij worden gebieden waar veel ratten gevangen zijn gemarkeerd in een opvallende kleur, terwijl gebieden met minder activiteit een andere kleur hebben.
 • Snel Inzicht: Door simpelweg naar de heatmap te kijken, kunnen gebruikers direct zien waar de meeste activiteit van ratten plaatsvindt. Dit stelt hen in staat om hun tijd en middelen effectief te alloceren naar de gebieden die het meest kritiek zijn.
heatmap
 • Tijdige Interventie: Met de heatmap kunnen gebruikers proactief ingrijpen in gebieden waar de rattenpopulatie zich snel ontwikkelt. Door snel actie te ondernemen, kunnen verdere verspreiding en schade worden voorkomen.
 • Optimalisatie van Vangplaatsen: Door de heatmap te analyseren, kunnen gebruikers hun vangplaatsen optimaliseren voor maximale effectiviteit. Ze kunnen vallocaties verplaatsen of aanpassen op basis van de meest recente informatie over rattenactiviteit.
 • Gegevensgestuurde Besluitvorming: Onze heatmap stelt gebruikers in staat om beslissingen te nemen op basis van feitelijke gegevens en trends. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en efficiëntie van het rattenvangproces.

Maximale Effectiviteit op Plaatsen met Overvloedige Voedselvoorraad: Het Succes van Onze Intelligente Rattenvallen

Ratten vangen, onze intelligente en gifvrije rattenvallen zijn ontworpen om ratten te bestrijden zonder het gebruik van rodenticiden en om uit te blinken op plaatsen waar voedsel overvloedig aanwezig is. Deze strategie is gebaseerd op het gedrag van ratten, die zich vaak te goed doen aan hun favoriete voedsel wanneer het ruim voorradig is. Hier zijn enkele redenen waarom onze vallen bijzonder goed werken in dergelijke omgevingen:

 1. Voorkeursvoeding als Lokstof: We begrijpen het belang van aantrekkelijke lokstoffen en bieden de keuze tussen zeer aantrekkelijke lokstof of het dagelijkse voedsel waar ratten zich normaal gesproken aan tegoed doen. Door hun favoriete voedsel aan te bieden, vergroten we de kans dat ze onze vallen betreden.
 2. Minimalisering van Resistentie: In plaats van te vertrouwen op grote hoeveelheden gif, waar in veel gevallen te weinig van gegeten wordt omdat ze zich vullen met ander lekker en vertrouwd voer. Maken we gebruik van een gerichte en vertrouwde aanpak door hun vertrouwde voedsel voor te schotelen eventueel nog met lokstof aangelengd. Dit minimaliseert het risico op resistentieontwikkeling en verhoogt de effectiviteit van de vallen op lange termijn.
 3. Geen Paniek in het Nest: Onze vallen zijn ontworpen om discreet te zijn. Met onze methode zien ratten geen grote aantallen dode soortgenoten in hun nest, wat paniek en argwaan voorkomt. Dit zorgt ervoor dat volwassen ratten sneller gevangen worden omdat ze zich niet bewust zijn van het gevaar.

Door onze vallen af te stemmen op het natuurlijke gedrag en de voorkeuren van ratten, bieden we een effectieve oplossing voor het beheersen van rattenpopulaties in omgevingen met overvloedige voedselvoorraad. Met onze benadering kunnen klanten gerust zijn dat ze een efficiënte en humane methode hebben om hun rattenprobleem aan te pakken.

ratten vangen, rattenval
ratten vangen, rattenval

Gifvrije bestrijding van zwarte en bruine ratten

Ratten vangen, onze intelligente rattenvallen zijn ideaal om ratten in de tuin te bestrijden maar hebben hun effectiviteit bewezen in diverse stedelijke omgevingen ook, waaronder Parijs, Amsterdam, Rotterdam en zelfs Antwerpen. Er staan momenteel 8 testvallen geplaatst in Vlaanderen met tot nu toe een uitstekend resultaat. Op die manier word er met succes een rattenplaag aangepakt zonder gif te gebruiken. Tegelijkertijd gezorgd voor een veiligere en schonere leefomgeving voor bewoners en bedrijven.

Deze rattenvallen bieden vele aan voordelen die ze onderscheiden van traditionele methoden. Ze zijn dier- en natuurvriendelijk, waarbij geen schade aan het milieu wordt toegebracht. Onze vallen zijn 100% gifvrij, waardoor er geen kans is op resistentieontwikkeling bij ratten. Bovendien is er geen risico op doorvergiftiging, wat de veiligheid van andere dieren en mensen waarborgt. 99,9% van de vangst zijn ratten met het absolute minimum aan bijvangst.

Kortom, met onze slimme rattenvallen bieden we een duurzame en humane oplossing voor het beheersen van rattenpopulaties. Met hun bewezen resultaten en milieuvriendelijke benadering zijn ze de ideale keuze voor steden, boerderijen en afvalverwerkingsbedrijven die streven naar een ratten vrije omgeving zonder schade aan de natuur.

Contact

Bel Nu