Spring naar de inhoud
Home » Blog » inboedels opruimen » Opruimen Van Inboedels

Opruimen Van Inboedels

Inboedels opruimen – Leegmaken van huizen – Extreme schoonmaak

Rattaplan Pest Control is gespecialiseerd in het opruimen van alle inboedels, leegmaken van huizen en schoonmaak bij een noodgeval. Wij worden niet voor normale poets en schoonmaak werken gecontacteerd maar voor extreme schoonmaak. Rattaplan maakt extreem vervuilde ruimtes en woningen terug schoon. We halen de inboedels weg en voeren alles netjes af naar het recyclagepark. Soms ontstaan er buitengewone omstandigheden zoals een onverwacht overlijden en dan komt er spoed bij kijken. Ook dan kan u rekenen op ons want zijn zijn binnen 24 uur ter plaatse om de situatie te evalueren en indien nodig direct actie te ondernemen.

Schoonmaak bij noodgeval – Diepte reiniging – Extreme vervuiling

Schoonmaak bij een noodgeval zoals bij een onverwacht overlijden vraagt om gespecialiseerde reiniging en opruimen van de inboedel. De ruimtes betreden zonder bijzijn van een specialist is niet vertanding want het lijkvocht en andere bacteriën kunnen uw gezondheid ernstig schaden. Deze ruimtes moeten dan ook volgens een bepaald stappenplan een diepte reiniging krijgen en volledig gedesinfecteerd worden.

opruimen van inboedels, leegmaken van huizen, schoonmaak bij noodgeval
Diepte reiniging

Extreem vervuilde woningen – Grondige schoonmaak – Huis leegmaken

Soms moeten we de inboedel van een woning opruimen en grondig schoonmaken omdat de mensen een soort van verzamel verslaving hebben. En jarenlang spullen opstapelen tot er geen doorkomen meer aan is met alle gevolgen van dien. Het gebeurd ook vaak door verwaarlozing van het huis dat de ruimtes ernstig vervuild zijn en een gevaar voor de gezondheid vormen. Geen nood want wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van extreme vervuilde woningen en situaties.

Desinfecteren – Ongediertebestrijding – Opruiming van inboedels

Bij Rattaplan kan u dus niet alleen terecht voor de bestrijding van alle ongedierte maar ook voor een opruiming van alle inboedels. We desinfecteren het huis volledig en voeren nog klusjes uit zodat de woning terug fris kan opgeleverd worden voor de verhuur of verkoop. Soms hebben huurders ook andere plannen met uw huis of loods en brengen ze er een drugslabo of cannabisplantage onder. We ontmantelen alles, ontruimen de volledige installatie en voeren al het afval correct af. Daarna krijgt alles natuurlijk een grondige schoonmaak beurt en een diepte reiniging zodat alle geuren geneutraliseerd zijn.

opruimen van inboedels, leegmaken van huizen, schoonmaak bij noodgeval
Grondige schoonmaak

Vragen ? Contacteer ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse

Heeft u last van ongedierte of een project aangaande opruimen van inboedels , leegmaken van huizen of schoonmaak bij een noodgeval ? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Rattaplan. Dan komen wij binnen 24 uur ter plaatse om de situatie te evalueren en een vrijblijvende offerte op te maken. Na akkoord kunnen wij meestal direct desinfecteren en opruimen van de inboedels. U kan ons bellen op +32/492.10.29.54 of mail naar info@ongedierteexperts.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Nu